Töltés
 • ADÓSZÁM: 18383128-2-04
 • BANKSZÁMLASZÁM (otp): 11733003-20120849
 • E-MAIL: csabaiallatvedok.hu@gmail.com
 • Deviza (otp): 11763330-21777884
 • BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
 • IBAN: HU21 1176 3330 2177 7884 0000 0000

Blue Lagoon adatlapja

2022-01-22

Tulajdonságok

 • Fajta / Rasse / Raceszibériai husky
 • Nem / Geschlecht / Sexkan / Rüde / Male
 • Szìn / Farbe / Colorszürke-fehér / grau-weiβ
 • Szőr / Fell / Furrövidszőrű / Kurze / short
 • Méret / Grösse / Size50 - 55 cm
 • Született / Geboren / Born2020-11-01
 • Bekerült / Ins Tierheim gekommen / Incoming2022-01-22
 • Kikerült2022-03-11
 • Ivartalanìtva / Kastriert / CastratedIgen / ja / yes

Történet

Lassan szánhúzó versenyt indíthatunk a menhelyen, annyi Husky került be az elmúlt pár hétben. Jelenleg 5 van a telepen, tehát az egyik kennelsor felében csak Husky-k találhatók. Szóval ha valaki szívesen részt venne kutyafogat-túrában itt, a nagy magyar Alföldön, csak szóljon nekünk hisz már csak egy szánra van szükségünk,a többi adott.

BLUE LAGOON lakott területen kóborolt, amikor kollégánkat értesítették. A befogás után pár napig nagyon félt, de hihetetlenül gyorsan nyitott felénk és gyakorlatilag pár nap alatt egy kedves, barátságos, könnyen kezelhető kutyust ismerhettünk meg benne. Imádnivaló, gyönyörű és játékos, egy igazi szeretetbomba. Mindemellett Husky-hoz méltóan makacs és imád a középpontban lenni, a körülötte lévő emberek szeretetében sütkérezni. Imádja az embert, bújik és mindent elkövet azért, hogy szeressék. Kitörő örömmel, őszinte hálával fordul az őt sétáltató felé. Határtalan szeretetét és örömét ugrálással fejezi ki, de ez akkor jellemző, amikor újra találkozik a szeretett emberrel. Így üdvözli őt. Imád sétálni menni, de ennél is jobban szeretne természetesen rohanni, rohanni, ki a világból hisz ez az ő lételeme.

Fajtársaival barátságos.

A rácsok mögötti élet egy ilyen csodás kutya életének elpazarlása

2022. február 26-ától  kutyaiskolába jár. A 3 alkalmas alap engedelmességi képzésen vesz részt.  

2022.02.21-én elvégzett szívéregtesztjének eredménye: negatív.

 

Örökbe fogadták. 2022.03.11. (J)

History

We might hold a sled dog race competition at the shelter, so many Huskys have come into our care in the past few weeks. At the moment there are 5 in the shelter, so there is a row of kennels where there are almost only just Huskys. So, should someone be interested to take part in a sledding tour here, in the Great Plains of Hungary, just give us a shout. All we need is a sled.

BLUE LAGOON was straying in a residential area when our colleague was notified. BLUE LAGOON was a bit shaken for the first couple of days, but he opened up incredibly quickly and virtually in a matter of a few days we got to know a very kind, friendly and easy-to-manage guy in him. He’s simply adorable, beautiful and playful. He’s pure love. He’s a a Husky, though, so a bit obstinate too. He enjoys being the centre of attention and basking in the love of those around him. He adores people and would do anything to be loved. He turns to the person who walks him with huge joy and sincere gratefulness. He tends to express his boundless joy and affection for you by jumping up, but this mainly happens when you arrive, so this is his way of welcoming you back. He enjoys going for a walk, but he would enjoy running much more – running and running to the end of the world as this is his prime element.

With fellow dogs he’s friendly.

Life behind bars for such a wonderful dog is a waste.

As of 26 February 2022 he is attending our 3-Saturday-long training classes and learning the basic obedience exercises.

His heartworm test result on 21st February 2022 came back negative.

He’s found a home. 11 March 2022 (J)


 

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!