Töltés
 • ADÓSZÁM: 18383128-2-04
 • BANKSZÁMLASZÁM (otp): 11733003-20120849
 • E-MAIL: csabaiallatvedok.hu@gmail.com
 • Deviza (otp): 11763330-21777884
 • BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
 • IBAN: HU21 1176 3330 2177 7884 0000 0000

Cambria adatlapja

2021-09-11

Tulajdonságok

 • Fajta / Rasse / Racekeverék
 • Nem / Geschlecht / Sexszuka / Hündin / Female
 • Szìn / Farbe / Colorfekete-cser / schwarz-braun
 • Szőr / Fell / Furrövidszőrű / Kurze / short
 • Méret / Grösse / Size40 - 45 cm
 • Született / Geboren / Born2021-06-01
 • Bekerült / Ins Tierheim gekommen / Incoming2021-09-11
 • Kikerült2021-12-18
 • Ivartalanìtva / Kastriert / CastratedIgen / ja / yes

Történet

A Szív utcai Kisállat Ambulancia előtt fogták meg az akkor kb. 3 hónapos kutyust állatbarátok. Még nagyon fiatal, de azt már megtapasztalta, milyen az utcán kóborolni.  Egy francia bulldog volt a társa, de ő elszaladt, sajnos nem tudjuk, mi van vele.

CAMBRIA azóta felcseperedett. Egy midig vidám, eszméletlenül aranyos kutyus. Egy igazi kis bohóc, aki mellett nem lehet unatkozni vagy szomorkodni. Könnyen kezelhető, okos kutyus. Gyerekek mellé és kezdő kutyatartóknak is bátran ajánljuk.
Fajtársaival barátságos. A macskateszt során ( ami egy cicákkal teli, apró szobában zajlik), azt tapasztaltuk, hogy nem volt érdeklődő a macskák iránt. Mivel mindkét fél megilletődött állapotban volt, így nem feltétlen garantált, hogy máskor, más környezetben teljesen cicabarát lesz. 
2021.november 13-ától kutyaiskolába jár. Az alap engedelmességi képzésen vesz részt.

Mivel egy kölyökkutya érkezése a családba nem csak óriási izgalommal, de hatalmas felelősséggel is jár, csakis és kizárólag olyan gazdinak adjuk örökbe, akinek sok ideje, sok energiája van egy kölyökkutyával való foglalkozásra, aki kutyaiskolába fogja vinni és meg fogja tanítani mindarra, amire egy okos, jól szocializált családtagnak szüksége van, és aki persze anyagilag is győzni fogja az elkövetkezendő 10-15 évet amíg CAMBRIA a család tagja lesz. Szigorú ellenőrzés mellett felelős gazdinak adjuk örökbe, hogy már soha többé ne kelljen visszakerülnie a menhelyre. 
Gazdis lett. 2021.12.18. (J)

 

History

The then-about-3-month-old puppy was found in the vicinity of a local veterinary surgery by animal lovers. She’s still very young, but she’s already experienced street life. A French Bulldog was with her, but he/she had run away and unfortuntaly, we don’t know what’s happened to him/her.

CAMBRIA has almost grown up since then. She’s an always cheerful, strikingly sweet little dog. She’s a real little clown with whom by your side you can never be bored or sad. She’s an easy-to-manage clever girl who would be perfect for even first-time dog owners.
As of 13 November 2021 she is attending training classes and learning the basic obedience exercises.
With fellow dogs she’s friendly. During our impromptu cat test (that is conducted in a small room full of cats) she did not show any interest in the felines. However, because both parties were experiencing a new situation it is not fully guaranteed that she will be completely cat-friendly in other situations as well. 

As the arrival of a puppy into the family means not only huge excitement, but also big responsibility, she is looking for such an owner who has a lot of time and a lot of energy to spare on her, who will take her to training classes and will teach her everything that a smart little, well-socialised family member will ever need and who will, of course, be able to afford the following 10-15 years while CAMBRIA will be member of the family. She can only be adopted with strict follow-up control by a responsible owner so that she will never again have to return to the shelter.
She's been adopted. 18.12.2021 (J)


Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!