Töltés
  • ADÓSZÁM: 18383128-2-04
  • BANKSZÁMLASZÁM (otp): 11733003-20120849
  • E-MAIL: csabaiallatvedok.hu@gmail.com
  • Deviza (otp): 11763330-21777884
  • BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
  • IBAN: HU21 1176 3330 2177 7884 0000 0000

2011-05-07

A Wágner utcán találták ezt a szépfiút. Sajnos a tüzelési időszakban nagyon sok kutya csavarog, és legtöbbjük nem kerül vissza otthonába. (Bekerült: 2011-05-07)
Benike sorsa a hányattatások, a hazugságok után rendeződött. Gazdira talált!   112 110 111
Vigyázat! Csalók!   Ál-állatvédők!
Követelőző hang hívta ki a gyepmestert a békéscsabai Wágner utcába. Az ott lakó lány (B. Hajnalka) arrogáns hangon utasította, hogy az utcában kóborló, és az udvarukba bement kis vörös kutyust vigye be a helyi gyepmesteri telepre. Ezzel – a minősíthetetlen stílust leszámítva – nem is lenne baj.
Viszont pár nap múlva kétségbeesett hölgy hívott Esztergomból, hogy a békéscsabai gyepin van egy védencük.
Lehetetlen – mi csak Békéscsaba városból hozhatunk be kutyát.
Végre körvonalazódott a sztori: egy lelkes, önmagát az interneten többször legnagyobb állatvédőnek beállító, és így adományt gyűjtögető békéscsabai lány (B. Hajnalka Wagner utcai lakos) vállalta ideiglenes befogadását a bajban lévő esztergomi kutyusnak. Az esztergomiak leszállították  hozzá Békéscsabára a kutyust, természetesen több napi táp ellátmánnyal.
A lány már másnap kihívta a békéscsabai gyepmestert, és beszállíttatta a kutyát a gyepmesteri telepre.
Csakhogy az esztergomiak nyomára jutottak védencüknek, és így az egész visszataszító történetre fény derült.
Tehát vigyázat! Ál-állatvédők gyűjtögetnek hangzatos meséikkel, csak akkor hátrálnak meg, ha tényleg segíteni kellene egy állaton. Tudjuk, hogy nagyon sokan hazugságokkal adják be a menhelyre a kutyáikat, mondván találták, de hogy egy magát állatvédőnek tituláló személy vetemedjen egy ilyen hazugságra az mégiscsak felháborító. Aki ráadásul egy másik állatvédő alapítvány "munkatársa", akik szintén gyűjtik az 1%-okat!!
Vajon mire???

Ui: ja, és Esztergomból üzenik, hogy a tápot, amit a kutyával adtak, jó lenne ha a nagy állatvédő visszaadná, ha már a kutyát kidobta.
Előzmény a Facebookról:
S.O.S gazdit keresek Beninek, mert veszélyben van az élete! Beni 2,5 éves kedves, barátságos kan kutyus Süttőn él a szomszédságunkban 2 éve láncra verve! Kiskorában átmászott az udvarunkra, és a mi kutyáinkkal játszott. Minket nem zavart, csak sajnos tőlünk is tovább szökött az utcára, sokat csavargott. Aztán egyszer csak nem láttuk tö...bbé sem az udvarunkban, sem az utcán, csak a sírását hallgatjuk. Egyik nap megkérdezte a szomszéd, hogy hová lehetne őt leadni, mert nem kell nekik. Mondtam, hogy minden menhely telített, de mivel állatvédő vagyok, és sok kapcsolatom van itt a neten más állatvédőkkel igy megpróbálok gazdit keresni neki. Sajnos a férj vadászni is szokott, attól félek, hogy lelövik. Most hoztak maguknak egy véreb féle kölyök kutyát, ettől Beni még jobban sír, mert ő szabadon mászkálhat! Tegnap áthoztam hozzánk, nagyot játszott az én kutyáimmal, esze ágában sem volt tovább szökni, és sétáltatható is! Szerintem már benőtt a feje lágya, csak egy kis törődést igényelne, és egy kutyatársat, akivel jókat hancúrozhat! A cicákat nem szereti, de az embereket, gyerekeket, más kutyákat igen! Gazdit keresek neki, ahol szeretetet, törődést kap, és ahonnan nem tud elszökni. Én sajnos nem tudom befogadni, mivel 6 kutyám van! Érdeklődni nálam lehet: ...................... tel.számon!
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!