Töltés
 • ADÓSZÁM: 18383128-2-04
 • BANKSZÁMLASZÁM (otp): 11733003-20120849
 • E-MAIL: INFO@CSABAIALLATVEDOK.HU
 • Deviza (otp): 11763330-21777884
 • BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
 • IBAN: HU21 1176 3330 2177 7884 0000 0000

Harcos Maszatka adatlapja

2020-07-31

Tulajdonságok

 • Fajta / Rasse / Raceházi
 • Nem / Geschlecht / Sexszuka / Hündin / Female
 • Szìn / Farbe / Colorcirmos-fehér
 • Született / Geboren / Born2020-06-01
 • Bekerült / Ins Tierheim gekommen / Incoming2020-07-31

Történet

A két pici cica állapota nem sok bizakodásra adott okot számunkra, a jövőjüket illetően. A rossznál is rosszabb állapotban voltak, de erről a képek magukért beszélnek.
De élnek és virulnak, rengeteg nőttek, fejlődtek. 
Sajnos ahogy ez lenni szokott, a súlyos kölyökkori fertőződöttségnek következményei vannak. Szemük gyakran begyullad, könnyezik, és ami nagyon furcsa, a nagy hasikájuk. Sok vizsgálaton átestek már, és semmi komoly bajt nem állapítottak meg náluk.
HARCOS sokkal nagyobb mint MASZATKA, de nem csoda, ezért lett a neve HARCOS, mert pici korában morogva zavarta el testvérét az ételtől!
MASZATKA még kicsit gyengécske, kevesebbet is eszik. Meggyőződésünk, hogy az ilyen beteges kölyköknél egy valami segíthet abban, hogy teljesen rendbe jöjjenek. Ha kikerülnek abból a környezetből, ahol esetleg újra fertőződhetnek, és kezdődik elölről minden!
Biztosan vannak olyan bevállalós gazdik, akik esélyt tudnak adni nekik is az egészséges felnőtté válásra! Várja őket HARCOS és MASZATKA!
Csak benti tartással fogadhatók örökbe. HARCOS ivartalanított. MASZATKA esetében az egyesület átvállalja az ivartalanítás költségeit, mert nagyon szeretnénk, ha ő is gazdisodhatna, ne a pénz legyen az akadálya egy szép jövőnek számára!
HARCOS 2021.01.29-én elvégzett FIV-FELV tesztjének eredménye: negatív.

History

The condition we found the two kittens in didn’t give a lot of reasons to hope. They were in the worst possible state, but we let the pictures below speak for themselves.

However, they live and flourish now and they’ve grown and developed a lot.

Unfortunately, though, there are some consequences of the serious infections in kittenhood. They often suffer from an eye infection, they tear up and their belly is a bit too big. They have undergone several veterinary examinations, but no serious condition was diagnosed.

HARCOS is much bigger than MASZATKA which is no wonder as HARCOS used to keep growling and chasing MASZATKA away whenever there was food on the scene, hence the name.

MASZATKA is still a bit weak and she eats less as well. We are convinced that when it comes to such weak and sickly kittens there is only one thing that can help: if they get out of the environment where they will just keep being re-infected all the time and they will never be healthy.

We are looking for some ventursome people who would be willing to give a chance to them to become healthy adult cats. HARCOS and MASZATKA are waiting for You.
HARCOS is already neutered. MASZATKA can be adopted with neutering obligation, but our organisation will cover the cost.
HARCOS's FIV-FELV test result on 29th January 2021 came back negative.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!